Nieuws

Geweldig optreden door de kids van Zinge! tijdens het Winterconcert 2016

Geweldig optreden door de kids van Zinge! tijdens het Winterconcert 2016

De kids van jeugdpopkoor Zinge! hebben op 17 december een prachtig concert gegeven in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht.

In 2013 begon Zinge! met kids meerstemmig popmuziek te zingen. In korte tijd groeide Zinge! uit tot een club van 80 Zingers! en ging van hoogtepunt naar hoogtepunt. Zo deelde een internationale artiest filmpjes op social media, werden ze benaderd voor een buitenlandse reclamecampagne en werden er muziekbanden beschikbaar gesteld door bekende artiesten en internationale DJ’s.
Inmiddels zijn er door de verschillende groepen op diverse landelijke festivals de nodige prijzen in de wacht gesleept en worden ze met grote regelmaat geboekt voor feesten, partijen en evenementen.
Nu, drie jaar na de start van Zinge!, en twee jaar na hun eerste eigen winterconcert was de agenda weer vrij gemaakt voor een nieuwe Wintershow. Voor de pauze namen de 4 verschillende groepen u soms samen en soms apart mee door het nu al enorm aantal hoogtepunten van 3 jaar Zinge!
Na de pauze lieten de oudste groepen niet alleen horen, maar vooral ook zien waarom Zinge! zo populair is. In afwisselende showblokken brachten ze een zeer divers repertoire; van mooie ballads tot stevige dance.

Informatie

Fotografie voor bedrijf en particulier.

FotoExpressie is van vele markten thuis. Dankzij inlevingsvermogen, brede interesse en vermogen om mee te denken is er veel mogelijk op fotografisch gebied. Bij Fotoexpressie is kennis en kunde in huis van de fotografische technieken, waardoor we in uiteenlopende omstandigheden foto's kunnen maken.

Contact

Weteringsingel 130
3342 AL Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0)78 6824715
+31 (0)6 24200103

KvK : 24373772

Aangesloten bij de NVJ/NVF