Nieuws

Re-Flax 20

Re-Flax 20

Jong en oud trok afgelopen weekend naar theater Cascade voor de 3 uitverkochte jubileumshows van Vocal Popgroup Re-flax. De beloftes werden ruimschoots waargemaakt: het was met recht The Greatest Show!

Het publiek werd meegezogen in een muzikale reis door ruim 20 jaar Re-flax onder de inspirerende leiding van The Greatest Showman, songcoach Jeffrey van der Vegt. Dat de koorleden in verbinding met elkaar staan en plezier in het zingen hebben, is geen vraag, maar een duidelijke constatering. Er werd met beleving gezongen, een verhaal verteld en er was verbinding met het publiek. De reacties in de zaal varieerden van meezingen, applaus, gejuich tot tranen van ontroering. Alles kwam aan bod en niets werd aan het toeval overgelaten. Er werden klassiekers gezongen, meerstemmige a capella en uptempo nummers en er waren prachtige solo’s. In verschillende kooropstellingen en in verschillende outfits. De show had vaart, variatie en was een lust voor zowel het oor als het oog door de wervelende lichtshow en knappe beelden op de videowall. Het publiek kwam ogen en oren tekort. Een knap staaltje teamwork van ongekende hoogte! De laatste van de drie voorstellingen werd met een knaller afgesloten door Patrick Kars, beter bekend als DJ RED die de toon zette voor een gezellige afterparty.

Zaterdag Show

Zondag middag en avond

Informatie

Fotografie voor bedrijf en particulier.

FotoExpressie is van vele markten thuis. Dankzij inlevingsvermogen, brede interesse en vermogen om mee te denken is er veel mogelijk op fotografisch gebied. Bij Fotoexpressie is kennis en kunde in huis van de fotografische technieken, waardoor we in uiteenlopende omstandigheden foto's kunnen maken.

Contact

Weteringsingel 130
3342 AL Hendrik-Ido-Ambacht

+31 (0)78 6824715
+31 (0)6 24200103

KvK : 24373772

Aangesloten bij de NVJ/NVF